Wijnjewoude wil huurwoningen verduurzamen

WEN en Plaatselijk Belang willen in nauwe samenwerking met huurders en Elkien actief aan de slag met de verduurzaming van de huurwoningen in Wijnjewoude. Want, wanneer iedere Wijnjewoudster mee kan doen, behalen we samen als dorp het doel om energieneutraal te worden in 2025. Daarom is het belangrijk dat ook alle huurders -net als huiseigenaren- kunnen profiteren van comfortabele en goed geïsoleerde huizen, besparing op de woonlasten en een energieneutraal Wijnjewoude. Zo werken we als dorp echt samen aan een schone toekomst voor onze kinderen. Bekijk eens het interview met Pieter de Kroon op wen.frl.

We hopen dat veel huurders in Wijnjewoude geïnteresseerd zijn in het duurzaam maken van hun woning. Ook hopen we dat een aantal van hen ervoor voelt om gezamenlijk met WEN, PB en Elkien de mogelijkheden in Wijnjewoude te verkennen. De gemeente biedt hierbij ondersteuning.

Lijkt het jou interessant om vanaf de basis mee te denken in een huurders-energiegroepje? Of wil je eerst meer informatie? Bel met 0516-480562.

N.B. Over een verduurzamingsproject van Elkien in Leeuwarden is door de VARA een programma uitgezonden op 21 maart jl. Bekijk hier deze aflevering van het programma Groenlicht.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *