Ruststand 2 – 0
Eindstand 5 – 0
Vandaag de uitwedstrijd naar Veenhuizen.
Om 14.30 00 werd er, achter de bierbrouwerij Maallust, afgetrapt.
Vanaf het begin was duidelijk dat we hier met goed voetballende ploeg hadden te maken. Volgens anderen een van de kandidaten die mee gaat doen om de top plaatsen. Voetballen waren ze beter echter echte kansen werden door hun niet gecreëerd. Ze werden door ODV zelf in een zetel geholpen. Eerst een foutieve pas van David die ervoor zorgde dat ze met 1, 2 pasen voor onze keeper stonden en dit goed afmaakten. 1-0. Even later ging Michel de boot in. Hij speelde te kort terug waardoor de spits van Veenhuizen gemakkelijk de 2-0 kon aantekenen. Veenhuizen bleef de beter ploeg. ODV kreeg in de 1e helft 1 kans. Joop kopte een voorzet net voorbij de verkeerde kant van de paal.
In de rust wordt er gewisseld. Robin Roffel blijft achter in de kleedkamer waardoor David Veninga verhuisde naar de linksback. De ingevallen Fokke gaat linksvoor spelen. Viel Fokke vorig week nog goed in vandaag is het een stuk minder. Als na 20 minuten ontvangt hij een, onterechte, gele kaart. Opzich niet zo erg maar 2 minuten later vindt hij het nodig om een te hoge bal, die gewoon over de zijlijn was gegaan, met de hand tegen te houdt. Dat is dus zijn 2e gele kaart en dus automatische rood.
ODV moet de laatste 20 minuten met een man minder spelen en komt er niet meer aan te pas. Door foutief uit te verdedigen en, wel of niet terechte strafschop, loopt Veenhuizen uit naar en 5-0 overwinning.
Aan de trainer de taak om de neuzen de komend week weer de goed richting op te krijgen. Volgende week zaterdag krijgen we bezoek van de andere koploper Harkema Opeinde.
Een mooie kans voor ODV om dan de zaken weer recht te zetten.