Kerstvieringen hervormde gemeente Wijnjewoude

kerk weinterp
De hervormde gemeente van Wijnjewoude nodigt u en jou uit om het kerstfeest mee te vieren. Dat kan op de volgende momenten: dinsdag 24 december, 22.00 uur kerstnachtdienst in het historische kerkje van Duurswoude (Breebrechspaed 1). Er wordt meegewerkt door de plaatselijke muziekvereniging Eufonia. Voorganger in deze dienst is Michel van Heijningen, kerkelijk werker in Wijnjewoude. Woensdag 25 december is er om 10.00 uur een kerstdienst in Weinterp. In deze dienst gaat voor dominee Schinkelshoek uit Easterwierum en is er zang van een gelegenheidskoor o.l.v. Grietje Beenen. Donderdag 26 december is er ’s avonds om 19.00 uur de kerstviering met de zondagsschool in Weinterp (Tsjerkereed 2).

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.