gratis bijbelklas

De Bijbel is het meest gelezen boek ter wereld. Velen in ons dorp hebben zo’n boek in huis of op hun smartphone. Met enige regelmaat lees je iets daarvan. Soms doet het je goed, op een ander moment roept het vragen.
Voor mensen die meer willen leren over dit boek wordt er in juni een korte, vrijblijvende (!) bijbelklas georganiseerd. .
Op de dinsdagen 4, 11 en 25 juni ben je welkom van 20.15u – 21.30u in de kerk van Weinterp, Tsjerkereed 2. In dit mooie gebouw dat historie uitademt, staat de koffie voor je klaar. We gaan samen in een kring lezen, bespreken en ontdekken. De leiding van deze avonden is in handen van Michel van Heijningen van de hervormde gemeente. Wil je vooraf wat vragen, dat kan via 0625297564. Wanneer je geen Bijbel hebt, kan je deze tijdens deze bijbelklas kosteloos ontvangen. 

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.