Pinkster Open Huis bij Atelier Jan Kerkstra en Marion Pannekoek

Met veel plezier nodigen wij u uit voor ons jaarlijkse Pinkster Open Huis. Het wordt weer een feestelijk Open Huis met hapjes en drankjes, onze nieuwste sieraden en mooie kunst. Bij mooi weer zijn er zitjes in de tuin, kortom het wordt gezellig. U bent van harte welkom!

Wij zijn verheugd te vertellen dat tijdens ons Open Huis beeldend kunstenaar Margreet Boonstra haar geweldig mooie olieverf schilderijen bij ons exposeert. Speciaal voor Margreet  is ons huis omgetoverd tot expositieruimte.

In het Pinkster weekend vindt ook de Open Atelier Route in Opsterland plaats. U kunt een kijkje nemen in de ateliers van 25 kunstenaars. Misschien is het een leuk idee om uw bezoekje aan ons te combineren met de Atelier Route? Alle info over de route is bij ons verkrijgbaar. Website: www.kunstinopsterland.nl

We zouden het heel fijn vinden u weer te zien. En zoals altijd … breng gerust uw vrienden mee!

Datum en tijden
Zaterdag 8 juni 12:00-18:00 uur  
Zondag 9 juni 12:00-18:00 uur
Maandag 10 juni 12:00-18:00 uur

Locatie
Atelier Jan Kerkstra | Marion Pannekoek
Tsjerkereed 4, 9241 HH, Wijnjewoude.
Parkeren kan op de parkeerplaats bij de kerk.

Website: www.thejewelrystory.com

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *