Zorg goed voor lichaam en ziel!

In deze periode hoor je regelmatig adviezen hoe je gezond kan blijven. Wie verstandig is. luistert daarnaar. Je beweegt, eet gezond en houd in deze periode afstand. Zorg voor je lichaam is belangrijk.

Daarbovenuit gaat de zorg voor je ziel, je innerlijk. Houd elkaar in het oog. Let erop dat je zelf niet vereenzaamt en dat ook anderen dat niet overkomt.

In de kersttijd denken we aan God die dichtbij ons wil komen. In het Kind Jezus verscheen Hij reddend op aarde. Hij wil ons dichtbij Zich hebben. Hij is de echte Zielzorger.

Eén van de manieren waarop Hij ons wil ontmoeten is de kerkdienst. Als plaatselijke kerken heten we altijd graag zoveel mogelijk mensen welkom. Dit jaar gaat dat anders. Zo kan de jaarlijkse kerstnachtdienst in Duurswoude niet plaatsvinden als andere jaren. Dit keer komen we op 24 december om 22.00u in een klein groepje samen in het grotere kerkgebouw van Weinterp. Wie deze dienst wil bijwonen kan zich melden via onderstaande QRcode of mailen naar m.vanheijningen@filternet.nl. U begrijpt de mogelijkheden zijn beperkt… Dat geldt ook voor andere diensten.

Onbeperkt is er de mogelijkheid om de diensten thuis te volgen. In de hervormde gemeente hebben we beeld erbij dat kan het gevoel versterken dat je erbij bent. Graag bieden we u onze diensten aan via www.kerkdienstgemist.nl (Fryslan, Wijnjewoude).

Ondanks alles: een goede kerst en een vreugdevol en zegenrijk 2021.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.