Demonstratie hybride warmtepompen

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: MFC De Swingel

Op 7 juli organiseert WEN – als de coronaregels dat toelaten – een inloop dag over hybride warmtepompen. Op die dag zal een deskundige aanwezig zijn in De Swingel om al je vragen te beantwoorden. Hybride warmtepompen werken gedeeltelijk op gas (de HR-ketel) en gedeeltelijk op elektriciteit (de warmtepomp zelf). Dit is een mooie oplossing op weg naar een aardgasvrij dorp voor vooral oudere vrijstaande en 2/1 kap woningen die niet perfect geïsoleerd zijn.

Binnen in De Swingel wordt een doorlopende presentatie verzorgd. Buiten staat een demonstratie-bus waar verschillende technieken worden gedemonstreerd (de getoonde opstellingen zijn van het merk DAIKIN). Dé mogelijkheid om met deze interessante techniek kennis te maken en om bijvoorbeeld ook eens zelf het geluidsniveau van de buitenunit te ervaren.

Een hybride warmtepomp is misschien ook voor jou een goede mogelijkheid om je stimuleringsbijdrage te gebruiken. Goed voor je portemonnee want door extra rijkssubsidies verdien je hem sneller terug dan bijvoorbeeld zonnepanelen.

www.wen.frl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *