Concours Hippique Bakkeveen

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: Mjûmsterwei, Bakkeveen

Traditiegetrouw vindt het Concours Hippique Bakkeveen plaats in het laatste weekend van juli (27 & 28 juli 2019) aan de Mjûmsterwei, net buiten de dorpsgrenzen.

CH Bakkeveen wordt georganiseerd door Rijvereniging de Dúnruters, een paardensportvereniging waarvan de roots in Bakkeveen liggen. CH Bakkeveen staat bekend om haar gezellige en gemoedelijke sfeer en haar prachtige locatie en terrein. Met haar afwisselende programma waarin verschillende disciplines van de paardensport aan bod komen, zorgt CH Bakkeveen opnieuw voor een evenement dat geschikt is voor alle leeftijden.
Op zaterdag 27 juli komen als eerste de paarden aan start (BB t/m Z2 dressuur en BB en B springen).
Vervolgd door de allerkleinsten in de Bixie wedstrijden (springen en dressuur). Ook de wat oudere kinderen komen aan de start in de disciplines springen en dressuur (BB t/m Z2 dressuur en BB t/m ZZ springen).
Zaterdagmiddag is kindermiddag. Met o.a. een ponykeuring, gratis ponyrijden, schminken, kleurplaat wedstrijd en stokpaardjes wedstrijd!

Op zondag wordt het paardenprogramma vervolgd met de dressuur in de klassen BB t/m ZZ-Licht en het springen in de klassen BB tot en met de hoogste klasse: het ZZ springen!
Als kers op de taart zijn ook de tuigpaarden weer van de partij op de zondagmiddag. Tussen de springrubrieken door worden verschillende tuigrubrieken verreden (o.a. enkelspan, dubbelspan, dames rubriek).

Houd de website en Facebookpagina van het Concours Hippique Bakkeveen in de gaten voor het laatste nieuws en het programma! Toegang tot het evenement is gratis.

Meer informatie: www.chbakkeveen.nl
Facebookpagina: www.facebook.com/chbakkeveen/

www.chbakkeveen.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *