Gratis kinderyoga

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: Studio Vrijzicht, Merkebuorren 39

Een 5-tal gratis yogalessen, wees er nu bij!

In het kader van mienskip en bedriuw voor Bloeizone Wijnjewoude biedt Margriet 5 gratis lessen kinderyoga en volwassenenyoga aan in Studio Vrijzicht. Heb jij het altijd al eens willen proberen maar durf je niet of heb je te weinig financiën of een andere reden waarom langskomen nog niet gelukt is, wees er dan nu bij.

De meeste cursisten die komen zijn verrast wat yoga is en hoe goed het is voor hun lichaam. Yoga helpt je in het vinden van ontspanning maar zeker ook een flexibel lichaam. Yoga is goed voor alle leeftijden en voor vrouwen én mannen. We zien onder kinderen dat er steeds meer prikkels zijn en stilstaan bij je gevoelens en ontspanning soms ver te zoeken is. Daarom bied ik graag een 5-tal yogalessen aan om kennis te maken met deze sport. Na de les is er ruimte om met elkaar wat te drinken.

Kinderyoga: Voor wie en wanneer?
Kinderyoga, voor de groepen 5 t/m 8 uit Wijnjewoude. Je geeft je in principe op voor een reeks van 5 lessen. Vrijdagmiddagen 15.30 – 17.00 uur. Data: 3 november, 10 november, 17 november, 24 november en 1 december.

Locatie: Studio Vrijzicht Merkebuorren 39 in Wijnjewoude. Er is ruimte voor 16 deelnemers. Geef je op bij Margriet.
Vol = vol. info@studiovrijzicht.nl of telefonisch 06 – 435 426 44.

Zie ik je binnenkort in deze mooie lessenreeks? Bij vragen, bel me gerust!
Groeten Margriet Sijtsema
Studio Vrijzicht | 06 – 435 426 44

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *