Introductieavond Appaloosa Dancers

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: MFC De Swingel

Vaak hebben mensen het idee dat Country Line Dance suf, saai en oubollig is, maar niets is minder waar. Puur Countrymuziek is waar op gedanst wordt bij de Appaloosa Dancers.

Elke dinsdagavond wordt er gedanst van 19:30 – 22:00 uur in de Swingel in Wijnjewoude onder begeleiding van Sandra van der Veen. Zij neemt de groep mee in de danswereld van de Countrymuziek. Voor ieder wat wils en plezier in dansen staan centraal.

Volgens enkele enthousiaste dancers is Appaloosa Dancers als volgt:

“Via via hoorde ik van Country Line Dance in Wijnjewoude. Dat is bewegen op een ontspannen manier (niet dat we niet zweten hoor!!) maar het is wat anders dan de sportschool. Eén avondje in de week dansen leren, oefenen en ook nog binnen een gezellige groep van diverse leeftijden. We zijn serieus als het op dansen aankomt maar hebben tussendoor ook tijd voor een grap en een geintje. Kortom even ontspannen door inspannen” (Helga).

“Appaloosa Dancers Friesland is mij als een warme deken om mij heen, Het is niet gewoon dansen, het is sporten op een fijne manier, leuke dansen en lieve mensen die allemaal van dezelfde hobby houden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Kom gerust eens kijken” (Bertine).

En dat komen kijken is precies wat we gaan doen op de introductie avonden. Op deze avonden kunt u kennis komen maken met het Country dansen.

Wanneer: dinsdagavond 18 februari en dinsdagavond 25 februari
Tijdstip: 19:30 – 22:00 uur
Plaats: De Swingel aan de Meester Geertswei 4 in Wijnjewoude
Kosten: €2,50 per avond

Natuurlijk mag u ook altijd informatie hierover inwinnen.
Neem daarvoor contact op met Sandra, te bereiken via: 06 12 43 57 58.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *