Meet & Greet, Sint & Piet

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: Het Pietenhuis Merkebuorren 3

In verband met zijn waanzinnig drukke schema is er na het feest in de Swingel op 25 november helaas geen tijd om op de foto te gaan met Sinterklaas. Maar het goede nieuws is dat de Sint nog een gaatje in zijn agenda heeft weten te vinden!!

Op woensdagmiddag 29 november, van 13.30 – 15.00 uur zit Sinterklaas klaar in het Pietenhuis in Wijnjewoude (Merkebuorren 3) voor een Meet & Greet. Alle kinderen t/m groep 4 zijn van harte welkom om gezellig te komen knutselen en natuurlijk kun je dan ook met Sinterklaas op de foto! Kom je ook gezellig langs? Geef je voor 27 november op via: sinterklaaswijnjewoude@outlook.com

Ook dit jaar is er weer een kleurwedstrijd. Voor de winnaars heeft de Sint weer leuke prijsjes in petto. De kleurplaten worden binnenkort uitgedeeld op school of je kunt ze ophalen bij de Buurtsuper Wijnjewoude. Inleveren voor 23 november bij school of de Buurtsuper.

Sinterklaas en alle safaripieten hebben al ontzettend veel zin in een echt safarifeest! We hopen jullie allemaal te zien op 25 november.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *