Speelgoed – Boeken – Kerstmarkt

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: MFC de Swingel

Zaterdag 4 november organiseren wij weer een speelgoed – boeken – kerstmarkt. Hiervoor hebben we natuurlijk ook spullen nodig. Heeft u speelgoed, boeken of kerstspullen die u niet meer gebruikt en die nog heel en compleet zijn? Wilt u deze dan voor ons bewaren? De markt is ’s morgens bedoeld voor klanten van de Voedselbank en ’s middags voor dorpsgenoten en andere belangstellenden. De opbrengst van de middag gaat naar de Sinterklaasactie van stichting Present.

Nieuw dit jaar is dat er ’s middags gelegenheid is om uw eigen kleding te verkopen (opbrengst voor uzelf). Wij vragen voor een staplaats € 5,-, dit gaat naar het goede doel. Wilt u graag uw kleding komen verkopen? Dan kunt u zich aanmelden bij één van de onderstaande nummers.

Lijkt het u leuk om mee te helpen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons op vrijdag 3 november willen helpen met het sorteren, klaarzetten van de spullen en op zaterdag 4 november willen helpen met de verkoop en het opruimen van de spullen. U kunt zich opgeven bij één van de onderstaande nummers.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *