Stamppotbuffet in de Swingel

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: MFC de Swingel

Dit heerlijke stamppotbuffet wordt verzorgd door De Stripe.

Volwassenen € 10,-
Kinderen 4 t/m 12 € 7,50
Opgeven bij: www.geef.ws/stamppotbuffetww

Als je vervoer nodig hebt neem dan contact op met ws.wijnjewoude@gmail.com of bel 0614726225.

De opbrengst is voor het goede doel: In de zomer van 2020 gaat een groep van 10 enthousiaste mensen uit Wijnjewoude en omgeving naar Taungoo, Myanmar (het voormalige Birma). Zij gaan daar meebouwen aan verandering en samen met de lokale bevolking bouwen aan een prothesewerkplaats. Hier worden orthopedische schoeisels gemaakt voor mensen met een beperking. De beperkingen zijn vaak gevolgen van ziektes of landmijnen.
De groep enthousiastelingen die deze zomer op pad gaan, zijn: Steven Akker, Isa de Roos, Carina Boer, Jente v/d Velde, Hanna Akker, Nynke Boonstra, Niels Bergsma, Anouk v/d Heide, Duco Klooster en Myrthe en Elyne de Boer. Wij zien er erg naar uit om deze bijzondere reis te maken en te gaan ervaren hoe het leven ook kan zijn. Maar, om deze reis waar te maken hebben wij uw hulp nodig! Door het hele jaar heen gaan wij verschillende acties voeren.

En wilt u ons liever op een andere manier steunen? Dat kan! Als u naar deze link gaat: geef.ws/wijnjewoude komt u op onze actiepagina terecht en kunt u aan ons doneren. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van ons, kunt u onze facebook pagina bezoeken: World Servants Wijnjewoude.
Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in om dit spannende maar bijzondere avontuur aan te gaan. Helpt u ons mee?

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *