Start avondvierdaags Bakkeveen

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: Bakkeveen

Voor jong en oud! Van woensdag 12 t/m zaterdag 15 juni 2019.

In 2019 wordt de avond-4-daagse van Bakkeveen alweer voor de 64e keer gehouden. Elke avond wandel je traditiegetrouw door een mix van natuurgebieden en privé-terreinen, bossen, weilanden en heidevelden wisselen elkaar af en soms over een stukje straat. Het is voor de organisatie een voorrecht dat particulieren (vaak landbouwers) snel toestemming geven om de deelnemers eenmalig over hun terrein te laten wandelen, wat voor een nog grotere afwisseling zorgt. In de routes worden elk jaar ook enkele van de buurdorpen aangedaan: Waskemeer, Wijnjewoude, Siegerswoude en dit jaar waarschijnlijk een stukje Zevenhuizen.

Er doen scholen mee uit waarschijnlijk 11 dorpen, met ongeveer 1000 kinderen en hun begeleiders. Steeds meer volwassenen wandelen mee, zij kunnen meteen als eersten om 18.00 uur starten of na de laatste groep scholieren om 18.30 uur. Er is keuze uit drie afstanden: 5, 10 en 15 km. De 15 km is speciaal voor de wat meer ervaren wandelaar.

Maak ’s avonds even een lekker ommetje in de omgeving waarbij je ook over terreinen loopt waar je normaal gesproken niet komt! Gezond en genieten tegelijkertijd.
Even opletten: honden mogen niet mee, dit omdat de routes ook over beschermd gebied en privéterrein voeren. En elke avond onderweg een traktatie.

De routes zijn voorzien van pijlen. Op de laatste avond (de zaterdag !) zijn er natuurlijk weer diverse muziekkorpsen die je verwelkomen. De kosten bedragen € 5,- p.p. voor vier dagen wandelen met ontvangst van een medaille! Meer info en voor-inschrijven: www.bakkeveen.nl/wandel

www.bakkeveen.nl/wandel

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *