Voorbereidings-bijeenkomst 75 jaar bevrijding

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: MFC De Swingel

5 mei 2020, herdenken en vieren 75 jaar bevrijding

Er is een groepje bezig initiatieven te ontwikkelen om Bevrijdingsdag 2020 te vieren. Buurtverenigingen, scholen, kerken en sportverenigingen worden uitgenodigd voor een voorbereidingsbijeenkomst op 20 februari 2020 in de Swingel, aanvang 20.00 uur. Vanzelfsprekend zijn ook inwoners die niet aan een organisatie zijn verbonden van harte welkom. Wij willen enerzijds graag schetsen wat wij aan festiviteiten verwachten, doch anderzijds willen we ook u vragen ideeën en voorstellen te leveren. Het is echt de bedoeling dat het bevrijdingsfeest het karakter krijgt van met elkaar, voor elkaar en met z’n allen.

Wij zullen binnenkort op deze website onze plannen opnemen en er wordt een e-mailadres op naam van het bevrijdingscomité geopend. Wij komen graag in contact met mensen die foto’s hebben aangaande de periode van de bevrijding. Dat hoeven niet expliciet foto’s te zijn van de bevrijding zelf, maar ook sfeerfoto’s (bijvoorbeeld trouwfoto’s) zijn van harte welkom. Het gaat ons om het sfeerbeeld van die dagen.
Daarnaast zoeken we nog mensen die op muzikaal gebied, of individueel of in een groep, een muzikale bijdrage willen leveren aan de Bevrijdingsdag. Muziek en blijheid hoort bij elkaar, vandaar dat we overdag op alle hoeken van de straten graag muziekoptredens zien. We willen ook graag dat het dorp versierd wordt en dat er uitbundig wordt gevlagd.

Wij blijven u informeren door middel van de Bân en de website van Wijnjewoude. Wordt vervolgd.

Comité Wijnjewoude 75 jaar bevrijding

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *