B&B Petersburg

In Wijnjewoude/Donkerbroek is de Bed&Breakfast te vinden van Ella & Ton. In de omgeving van Wijnjewoude e.o. staan ze bekend om hun ruime gastvrijheid. Dat maakt deze B&B, in combinatie met de vriendelijke prijs, zo charmant en uitermate geschikt voor de gast die dit kan waarderen. Niet voor niets zie je vaak dat deze Bed&Breakfast wordt gebruikt in combinatie met een kruidencursus in Bakkeveen, een cursus in Sparjeburd of voor mensen die vanwege omstandigheden langere tijd in de buurt van het ziekenhuis in Groningen of Nij Smellinghe te Drachten moeten verblijven.

De Bed&Breakfast is recent volledig gerenoveerd en voorzien van de laatste gemakken zoals WiFi. Het betreft een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een zitkamer waar je zelf koffie of thee kunt zetten. Uiteraard is er ook een badkamer tot uw beschikking.

PS. De B&B is ook te boeken in combinatie met Chalet Petersburg.

Interesse? Kijk voor meer informatie ook op: http://www.chaletpetersburg.nl/bed-breakfast/ of neem rechtstreeks contact op via onderstaande gegevens:

Uw gastvrouw is, Ella van der Heide
adres: Petersburg 16
8435 Vj Donkerbroek

Wilt u meer weten, bel of mail ons gerust.
tel.nrs.
0516491664
0638063565
0654351239


Enkele recensies:

Ella en Ton zijn super gastvrij, heel fijn om hun gast te mogen zijn. Ze hebben mij zelfs geholpen toen ik pech met de auto had. Een pluim voor beide, en een aanrader om te boeken.

Wat een mooie locatie. Precies op het 3 provinciën punt (Friesland, Drenthe en Groningen). Rust en ruimte. We hadden twee kamers tot onze beschikking en hebben uitstekend geslapen. In de ochtend een prima ontbijt. Leuke gesprekken en tips van Ella en Ton.

I loved everything. The stay was needed for my father was hospitalized in Drachten (city nearby) and me and my family needed to take shifts to be with my mother and visit my father in the hospital daily. Ella and Ton worked and thought together with us in such a perfect and flexible way: just what we needed at that time. We as a family did not have to worry about the stay, where we took shifts who of the siblings was going to sleep at Ella’s place. It was a big blessing, and I would recommend this place and especially the hosts Ella and Ton to everybody. It has been a delight!

Voor een cursus daar in de buurt zocht ik een leuke B&B en heb dat gevonden bij Ella en Ton. Zij deden echt alles om mij thuis te laten voelen: warm ontvangst, prettige kamers ( een om heerlijk te slapen en een om te loungen) , goed ontbijt en de mogelijkheid om aan te schuiven voor een avondeten. Bovendien maakte de persoonlijke Touch van Ella zowel door de gezellige gesprekken en de fietstocht door de natuur als ook de sfeer in huis en tuin het verblijf tot een belevenis. Een echte aanrader !