B&B Petersburg

In Donkerbroek, vlakbij Appelscha, vindt u het Chalet Petersburg. Deze ruim en moderne B&B is van alle gemakken voorzien en is daardoor uitermate geschikt voor zakenreizigers en senioren. Gratis WiFi, schone toiletvoorzieningen en natuurlijk een gastvrij ontvangst.

 we gaan  1 april 2017 weer fris aan ons nieuwe seizoen beginnen.

B&B Petersburg vlakbij AppelschaB&B Petersburg nabij Appelscha

Deze ruime B&B is vlakbij Appelscha en is van alle gemakken voorzien. In de B&B is een slaapkamer met stapelbed en wastafel. In de gezellige woonkamer staat een tweepersoons bedbank. Er is dus voldoende keuze waar uw wilt slapen.

Ook zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig in vorm van een douche en toilet. De keuken is ingericht met een koelkast en er is zelfs een elektrische koektoestel aanwezig. Natuurlijk hoeft u van het kooktoestel geen gebruik te maken, in Donkerbroek en Appelscha zijn ook diverse eetgelegenheden te vinden. Vraag gerust bij de gastvrije beheerder naar de mogelijkheden. Daarnaast beschikt de B&B over nog veel meer faciliteiten zoals een magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en gratis WiFi.

Recreëren in Appelscha

Appelscha staat bekend om haar mooie maar ook diverse natuur. De bossen zijn schitterend om doorheen te wandelen of fietsen en je hebt diverse routes die door Appelscha lopen. Naast een uitgebreid bosgebied heb je ook de Kale Duinen een bijzonder natuurgebied waar het fijn recreëren is.

Interesse? Ga naar de website voor meer informatie over deze B&B nabij Appelscha.