Michelle Hamstra Fotografie

Ik ben Michelle Hamstra, gediplomeerd vakfotograaf en ik fotografeer mensen.

Sleutelwoorden hierbij zijn: ongedwongen, spontaan en ontspannen. Geen routineus gemaakte plaatjes maar een uniek product waarbij ik altijd de tijd neem voor een maximaal resultaat.

Of het nu gaat om die ene foto voor Moederdag of Valentijnsdag, of een uitgebreide trouwreportage, je kunt elke keer rekenen op mijn inzet om er iets moois, iets unieks van te maken.  Ook aan de afwerking van foto’s en (trouw-)albums besteed ik de maximale aandacht. Ik lever alleen vakprints die aan mijn kwaliteitseisen voldoen. Het opplakken en inlijsten hiervan gebeurt vakkundig en met de meeste zorg in eigen huis.

Mijn trouwalbums kunnen zijn een zorgvuldig ingeplakte selectie van de mooiste foto’s, een uniek met de hand in Australië gemaakt album of een vakkundig opgemaakt digitaal album vervaardigd in Polen of Italië.

Nieuwsgierig geworden? Bel me of kom langs…of bekijk mijn website www.michellehamstra.nl