Weer

okt 20 - wo
Drachten, NL
16°C

Sponsoren

Tennisvereniging Weningewalde

Beste tennisliefhebber,

mannetje1

Je bent aanbeland bij de webpagina’s van tennisvereniging Weningewalde. Het klikken heb je kennelijk al onder de knie. Nu zoek je nog de mogelijkheid tot het slaan van een bal?! Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Tennisvereniging Weningewalde is een kleine, gezellige club waar beginners en gevorderden volop aan hun trekken kunnen komen. We beschikken over twee gravelbanen met uitstekende verlichting en een eigen clubhuis met o.a. wc’s en gezellige tafeltjes en stoelen waar het goed uitpuffen is. Op deze bescheiden pagina’s kun je wat algemene informatie vinden. Mocht je gerichtere vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden. Als je (in eerste instantie) ons informatieboekje wilt ontvangen, kun je hiervoor het beste onze secretariaat benaderen.

Naam van de Vereniging
De tennisvereniging draagt de naam “Weningewalde”. Uit kronieken van rond het jaar 1300 blijkt dat de streek rond Wijnjewoude toentertijd met de naam Weningewalde werd aangeduid. We meenden dat deze historische naam niet verloren mocht gaan en we vonden het een passende naam voor onze vereniging.

Algemene gegevens
Naam: Tennisvereniging Weningewalde
Oprichtingsdatum: 19 november 1993
Adres: Sportcomplex “Tussen de Wallen”, Nijenhuiswei  26, 9241 GV Wijnjewoude
Baansoort: Gravel
Aantal banen: 2
Bespeelbaarheid:  In principe vanaf begin april tot en met oktober (soms nog wel langer)
Verlichting: Ja
Tennislessen: Ja, dinsdag van 16.30 – 22.05; door tennisleraar “Ate de Jong”.

 

Neem ook een kijkje op onze website: http://weningewalde.nl/
O
f mail ons op weningewalde@wijnjewoude.net