Weer

okt 20 - wo
Drachten, NL
16°C

Sponsoren

IJsclub Great Foarút

IJsbaan Great Foarút

De baan stond al onder water en vandaag zijn de lichtmasten gereed gemaakt. Met een paar koude nachten (en hopelijk niet te veel sneeuw) zouden we zo maar weer eens kunnen schaatsen. Wel zullen we rekening moeten houden met de maatregelen omtrent Corona. Wij zullen zoveel mogelijk aansluiten bij de regelgeving van de overheid, gemeente en KNSB.

– Indien mogelijk gaat de ijsbaan open.

– Het clubgebouw blijft gesloten en er is geen toilet.

– Iedereen dient zich op en rond de ijsbaan aan de regels te houden. Zoals het houden van 1,5m afstand.

De ijsbaan is alleen toegankelijk voor leden. Bij de ingang wordt gecontroleerd of het lidmaatschap is betaald.

– Er worden geen dagkaarten verkocht.

– Mensen die nog geen lid zijn en wel graag willen schaatsen, kunnen alsnog lid worden middels automatische incasso.

Het ophalen van de jaarlijkse contributie gaat gezien alle corona maatregelingen dit jaar anders. Alle leden die geen automatische incasso hebben afgegeven hebben onderstaande flyer ontvangen of ontvangen deze voor eind december 2020 in de brievenbus. Wij hopen op deze manier dat u alsnog de contributie wilt betalen / overmaken, want ook wij als kleine vereniging, hebben deze contributie hard nodig om alle lasten te kunnen blijven betalen. U kunt de contributie overmaken op: NL70RABO0373754442 t.n.v. IJsclub Great Foarút o.v.v. uw naam, straat en huisnummer.

Flyer jaarlijkse contributie

IJsclub Great Foarút is een ijsvereniging in Wijnjewoude. Bij IJsclub Great Foarút kun je tijdens strenge vorstperiodes schaatsen op een natuurijsbaan. De ijsbaan bestaat uit een 400 meter baan en een binnengedeelte waar kinderen het schaatsen onder de knie kunnen krijgen. Onder het genot van warme chocolademelk en gezellige muziek is er dagelijks vertier voor jong en oud. Dankzij de verlichting kun je ook prima ‘s avonds baantjes schaatsen.

Openingstijden
De ijsbaan is alleen toegankelijk bij aanwezigheid van tenminste één bestuurslid. Dit is overdag van 10.00 – 17.00 uur en ‘s avonds van 18.30 – 21.00 uur.

Toegangsprijs
Een dagkaart kost € 2,00 (winter 2021 niet mogelijk gezien alle corona maatregelingen).
Een jaarabonnement bedraagt € 5,00. Dit is bestemd voor het gezin met kinderen tot 16 jaar. Vanaf 16 jaar dient de jong volwassene zelf lid te worden.

Bestuur IJsclub Great Foarút

  • Jelmer van den Berg (voorzitter)
  • Jan Hendrik Meijerhof (penningmeester)
  • Halbo Oosterhof (secretaris)
  • Ulco de Boer (lid)
  • Patrick Koster (lid)
  • Ronnie Stoker (lid)

Voor vragen kunnen jullie ons mailen. We zullen jullie via onze Facebookpagina op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen.
Hopelijk zien we jullie snel op de ijsbaan.

Mailadres: ijsclubgreatfoarut@hotmail.com
Facebook:  IJsclub Great Foarút Wijnjewoude | Facebook

Hartelijke groet van het bestuur Great Foarút