Dorpsfeest 2017

Het dorpsfeest 2017 wordt weer een fantastisch feest. Het programma in het kort:

WOENSDAG 14 juni
19.00 uur trappen we het feest af met levend tafelvoetbal. Je kunt je team opgeven via sdww@live.nl. Een team bestaat uit 7 personen, waarvan tenminste twee vrouwen. Deelnemen kost € 10,- per team.

DONDERDAG 15 juni
10.00 uur is er een spelletjesochtend voor de peuters en de groepen 1 t/m 4 van de basisscholen en om

14.00 uur een spelletjesmiddag voor de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen.

19.00 uur spelen we de buurtenzeskamp. In de buurtenzeskamp wordt er door de buurten van Wijnjewoude gestreden om de wisselbokaal. Opgeven kan via sdww@live.nl en ook hier geldt dat elk team tenminste twee vrouwen in zijn gelderen moet hebben. Inleg is € 10,- per team.

Na afloop is er nog tijd voor een drankje in de tent met live muziek van Rintje Kas.

VRIJDAG 16 juni
10.00 uur spelen we bingo. Zo langzamerhand uitgegroeid tot een traditioneel onderdeel van het dorpsfeest. Bingo voor jong en oud! En met hele leuke prijzen.

 

17.00 uur de mini playbackshow met ook dit jaar hopelijk weer vele jonge talentjes die ons willen vermaken! Opgeven kan via sdww@live.nl. Vol=vol dus wees er snel bij.

 

 

20.00 uur de playbackshow. Wie gaat er dit jaar met de eerste prijs vandoor? Wijnjewoude laat elk jaar zien wat het in huis heeft! Opgeven kan via sdww@live.nl en ook hier geldt vol= vol. Dus wees er snel bij.

Na afloop van de playbackshow is er muziek van Noovids uit Bakkeveen.

ZATERDAG 17 juni
13.00 uur een nieuwkomer op het dorpsfeest: culinaire familiemiddag. Het doel is om met de hele familie een gezellige middag te beleven op het feestterrein onder het genot van een hapje en drankje.

21.30 uur gaat het dak eraf met Vangrail!

Dit is het programma in een notendop. Vast voldoende om de voorpret hiermee alvast aan te wakkeren! Graag tot ziens op 14 t/m 17 juni!