Dorpsfeest 2018

Zijn jullie ook alweer aan het aftellen naar het dorpsfeest in juni? Om alvast een beetje in de stemming te komen, maken we het programma in grote lijnen bekend. Er zit voor een ieder wel weer iets bij. En we hopen jullie natuurlijk bij veel onderdelen te mogen begroeten.

Woensdag 13 juni
We leiden de festiviteiten in met een beachvolleybaltoernooi op het feestterrein. Details over deelname volgen.

Donderdag 14 juni
In de ochtend zijn de kinderen van Wijnjewoude aan de beurt. Zij worden getrakteerd op een prachtige show van Dolf Moed.

In de vroege avond zal dan de competitiestrijd in Wijnjewoude weer losbarsten tijdens een nieuwe versie van de buurtensurvival. Na afloop is er natuurlijk tijd om alles uitgebreid na te bespreken onder het genot van een drankje en een stukje live muziek

Vrijdag 15 juni
We beginnen de vrijdagochtend traditiegetrouw met de bingo!

En natuurlijk kunnen ook dit jaar de playbackshows niet ontbreken. Na afloop zorgt DJ Fireking ervoor dat iedereen nog even met de voetjes van vloer gaat.

Zaterdag 16 juni
Het belooft zaterdagmiddag voor jong en oud heel gezellig te worden op het feestterrein. We kunnen er nog niet teveel over zeggen, maar we zijn druk bezig om een leuk, gevarieerd programma samen te stellen voor de hele familie. In elk geval zal Nightflight to Rio zaterdagavond de tent laten beven!

Volg ons op Facebook.