Heel Wijnjewoude kiest! Wat vind jij belangrijk?

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Een belangrijk moment omdat de gemeente gaat over veel zaken waar wij dagelijks te maken mee hebben. Zoals het bijhouden van de perkjes, seniorenwoningen, hangplekken voor jongeren, etc.
Het is daarom belangrijk om op 21 maart naar de stembus te gaan en als inwoner van Wijnjewoude je stem uit te brengen.

Wanneer wij onze stem uitbrengen mogen wij ons ook afvragen: wat doet de politiek voor ons? Die vraag willen wij komende periode graag samen met jullie beantwoorden. De werkgroep Heel Wijnjewoude Kiest schrijft daarom een brief naar alle politieke partijen. Daarin vragen wij om concreet per onderwerp te beschrijven wat zij willen bereiken. Specifiek voor Wijnjewoude. Deze antwoorden zetten wij vervolgens in een handig overzicht zodat je zelf kunt kijken en bepalen welke partij bij je past. Een stemadvies wordt het dus niet maar je weet dan wel hoe een partij over een onderwerp denkt. Handig toch? Dit overzicht publiceren wij op wijnjewoude.net en in De Bân.

Welke onderwerpen vind jij belangrijk?

Om dit overzicht te maken hebben wij wel jullie hulp nodig. Graag horen wij welke onderwerpen jullie belangrijk vinden. Dit kan tot 30 september. De onderwerpen die het vaakst naar voren komen zullen wij in de brief noemen. Alvast een paar ideeën: seniorenwoningen, snelheidsbeperkingen Merkebuorren, glasvezel, fietspad Wijnjewoude/Bakkeveen. Als je nog andere onderwerpen weet, laat het ons weten! Wij zijn bereikbaar via telefoon (06 505 946 95) of via mail (heelwijnjewoudekiest@gmail.com).

Wij horen graag van jullie!

Hartelijke groet,

Martin de Vries
Voorzitter Heel Wijnjewoude Kiest!

Jan Lammert Sijtsema
Secretaris Heel Wijnjewoude Kiest!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *