Een nieuw seizoen voor Kom Erbij

Na een korte zomerstilte zijn we er weer. Uitgerust, uitgewaaid, zonovergoten en……… inspiratie opgedaan voor allerlei nieuwe initiatieven.

Omtinkers
We hebben 4 omtinkers op papier. Bedankt dames en heren, jullie horen heel binnenkort van ons!
Steunt u ons initiatief om dorpsbreed omtinkers mogelijk te maken en wilt u ons helpen? Wij zoeken voor iedere straat in Wijnjewoude een omtinker! Een open blik, een open hart en open armen, meer heb je niet nodig! Laten we allemaal omtinker zijn.

Week tegen eenzaamheid, do 27/9 t/m za 6/10
We komen, wij van Kom erbij, samen met onze jeugd en iets oudere jeugd? Maar… waar bent u? U of u of u? Weet u het misschien? We komen met taart voor u! Om voor even en misschien vaker uw stilte te doorbreken…. We noemen het de Taartjesactie.

Midjier Wynjewâld
We waren erbij, met boeken, spulletjes, de pop (naam is niet geraden) en…..het bankje. Onze opbrengst: veel pakjes thee en veel kleingeld voor de Voedselbank, en….. heel veel gesprekken, verhalen en gedachtewisselingen. Voor het bankje met veel mooie quotes, hebben we een plekje, maar ideeën zijn nog altijd welkom.

8 september 14.00 uur, 3de vertoning van De Dorpsfilm 2017
Dit keer dus een matinee voorstelling, en wel in De Sportzaal van De Swingel. Speciaal voor de schooljeugd en de ouderen onder ons een mooie kans om de film alsnog of weer te gaan bekijken. Voor €5,- incl. pauzedrankje heb je een prachtige middag, basisschooljeugd €2,-. Ook als je slecht ter been bent, gewoon bellen!! Kom Erbij komt je halen en doet er alles aan om u een heerlijk uit en thuis gevoel te geven.

Koffieochtend vooruitblik
24 september spelletjes en knutselen, 22 oktober staat in teken van brandpreventie, 19 november spelletjes en knutselen en 17 december organiseren we een Kerstlunch.

Nuttige informatie voor de koffieochtenden
Iedereen (jonger en wat ouder) is welkom van 10.00 uur tot 11.30 uur en voor vragen kun je altijd bellen met Alie, tel. 0516 481307 of Lydia 06 37552518.

Denk je aan de financiële bijdrage van €2,–? Bovendien geldt altijd, ben je slecht ter been en wil je wel graag komen, we halen je en brengen je weer thuis!

Onderweg treffen we u graag. En….vertel het door!

Namens werkgroep Kom erbij, Lydia Huisman

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *