Update ijsbaan Great Foarút

Een dikke week geleden hebben wij de ijsbaan weer gereed gemaakt voor aankomend seizoen. Ondanks alle Corona maatregelingen hopen wij op een strenge winter, waar we met z’n allen gebruik kunnen maken van de ijsbaan. Maandag 14 december 2020 wordt de baan onder water gezet en dan maar hopen op een mooie strenge winter…
De jaarlijkse contributie is via de automatisch incasso ondertussen afgeschreven. Alle leden zonder automatische incasso hebben reeds een flyer ontvangen of ontvangen deze nog deze maand. Als u geen automatische machtiging hebt afgegeven, dan hopen wij dat u de contributie zelf wilt overmaken via de bank of toch de machtiging voor een automatische incasso wilt invullen. Voor ons, als kleine vereniging, hebben wij uw contributie hard nodig om alle verzekeringen te kunnen blijven betalen, maar ook om de baan te onderhouden of te vernieuwen. Bent u nog geen lid en wilt u graag lid worden van onze ijsclub dan horen wij dat graag! U vindt ons tevens op facebook onder de naam IJsclub Great Foarút Wijnjewoude.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *