Nieuws van de Swingel

Nog steeds is het buitengewoon rustig in de Swingel als gevolg van de Corona-pandemie. Voorlopig tot en met 9 februari. Wij hopen dat een daling van de besmettingsgraad en positieve effecten van vaccinatie gaan betekenen dat we deuren van de Swingel snel weer open kunnen gooien, en dat alle activiteiten weer kunnen worden opgepakt. Blijf de website in de gaten houden, zodat u op de hoogte blijft van ontwikkelingen bij de Swingel.

Intussen wordt er in de Swingel hard gewerkt om het verlichtingsplan te realiseren. Dit alles met het doel de energierekening te verlagen en de kwaliteit van de verlichting te verhogen.

In de afgelopen maand is een nieuw alarmsysteem in de Swingel geïnstalleerd en zijn de toegangsprocedures gewijzigd. Dit alles om ongehinderd toegang te verzekeren voor de deelnemers aan de fitness.

We willen graag het aantal bestuursleden van de stichting dorpshuis Wijnjewoude uitbreiden. Kent u personen die hier voor interesse hebben, dan verzoeken wij u deze in contact te brengen met het bestuur.

Alex van der Meer
St. Dorpshuis Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *