Ringsteken Wijnjewoude een succes

Afgelopen zaterdag is een oude traditie uit Wijnjewoude weer nieuw leven ingeblazen. Onder de enthousiaste leiding van onze VVV is het ringsteken weer terug van weggeweest. Aan de Moskouwei streden 26 deelnemers om de prijzen. Er waren 4 categorieën; pony’s met zadel, pony’s met kar en paarden met zadel of paarden met kar. Ondanks dat het Nederlands elftal die avond moest spelen en de af en toe dreigende lucht, was het een waar spektakel. Enorm leuk om te zien hoe de deelnemers streden om de prijzen per categorie en hoe de jeugd fanatiek aan het ringsteken was. Dat hadden we al een tijd niet meer gezien.

Dat smaakt naar meer. De VVV moet nog een paar financiële puzzelstukjes leggen, maar het enthousiasme, publiek en deelnemers zijn er. Het zou dus mooi zijn als we dit evenement volgend jaar weer aansluitend op de Hynstedei kunnen organiseren. Mochten er nog sponsoren zijn die zich willen verbinden aan dit prachtige evenement, neem gerust contact op met de VVV. 

Nog een speciale vermelding voor de spreekstalmeester van dienst Kees Bouma. Hij wist de wedstrijden van onderhoudend commentaar te voorzien. Net zoals het ringsteken zien we ook die graag volgend jaar weer terug!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *