Lekker lopen in het bos van Sparjebird

Begin september zijn we gestart met de wekelijkse looptrainingen in het bos van Sparjebird. Voor veel mensen is dit misschien nieuw, maar de groep bestaat al 54 jaar. Iedereen kan meedoen. We beginnen eerst met rustig inlopen, daarna wat oefeningen om de spieren op te warmen en vervolgens een programma.

Het geheel is er helemaal op gericht dat iedereen kan meedoen. Of je nu voor de eerste keer in je leven loopt of al jaren traint, iedereen kan meedoen. Elke keer is de training weer anders. Onze trainster Tracy is een kei in het telkens weer bedenken van andere loopvormen. Gezelligheid staat voorop en ook kan ieder op zijn of haar niveau uit de voeten.

We beginnen elke zaterdag om 9.00 uur bij de blokhut. Rond 10.00 uur is de training afgelopen en is er ruimte om met een kopje koffie of thee bij te kletsen in de blokhut.

Als je het eens een keertje wil proberen, ben je van harte welkom. We werken niet met een lidmaatschap. Als je komt, betaal je € 4 voor de trainster, als je niet komt betaal je gewoon niks. En het kopje koffie of thee na afloop is € 2,50. Misschien tot zaterdag?

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *