Swingel nieuwtjes

Na een zomer van rust en stilstand voor de Swingel heeft vorige week Simmer yn Wynjewâld het seizoen 2024/2025 afgetrapt. Bij deze aftrap werd zichtbaar dat de Swingel voornamelijk draait op vrijwilligers die hun beste beentje voor zetten. Het is fijn en belangrijk dat we kunnen rekenen op zoveel inzet van vrijwilligers.

Het bestuur is druk bezig de activiteitenkalender invulling te geven. De Swingel is er voor iedereen en een ieder zal dan ook een activiteit vinden waar hij of zij aan mee kan doen. Let dit jaar speciaal op de gezamenlijke maaltijden (lunches) waar je kunt aanschuiven. Ook proberen we mensen met een interessant beroep of hobby te bewegen een verhaal daar over te houden. Interessant voor veel mensen, maar met name ook voor jeugdigen die nog keuzes moeten maken voor beroep of opleiding.

De Swingel streeft er naar meer zichtbaar te zijn op sociale media, zodat een ieder zicht heeft op de agenda van de Swingel.

De administratie van de fitness wordt vanaf nu gedaan door Ellen Lampe. Zij neemt de daaraan verbonden taken over van Alex van der Meer.

Komende maanden zal er weer het nodige onderhoud plaats vinden aan het gebouw. Om bestaande activiteiten zo weinig mogelijk te belasten zal het meeste werk in de herfstvakantie plaatsvinden.

Sinds eind vorig seizoen beschikt de Swingel over twee interactieve TV-schermen. Super geschikt bij bijeenkomsten of cursussen. Informatie hierover bij de beheerder van de Swingel, Jolien Boelens.

In de cafetaria zijn deze zomer een aantal stappen gezet om de kwaliteit van de producten en processen te verbeteren. Dus de snackjes gaan nog lekkerder worden. Overtuig uzelf en kom naar de Swingel.

Alex van der Meer, Bestuur de Swingel

Deel dit bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *