Trije susters sop yn de Swingel

Over twee weken gaat Amerika naar de stembus. Kort dag dus, maar van een opgewonden spanning was afgelopen zaterdag bij het kookteam van de eerste dorpslunch nog weinig te merken. In alle rust serveerden Ypie, Appie, Tineke en Jellie in het Swingel Highway Café een American lunch.

Een heerlijke lunch met vooraf een kop ‘three sisters soup’. Een licht soepje met courgette, mais, pompoen en tomaat. De hoofdmoot van de warme lunch bestond uit American hotdogs met ketchup, zuurkool, uitjes, relish en nog veel meer. En daarbij een fantastische coleslaw.

Ruim 25 dorpsgenoten, oud en jong, schoven aan voor deze unieke ervaring en genoten het goede. Dat is goed nieuws, maar er is meer! De volgende lunch staat namelijk al gepland.

De volgende editie van de dorpslunch, waarvan ‘Duitsland’ het thema is, is op zaterdag 30 november van 12.00 tot 14.00. Het deskundige kookteam zal dit keer bestaan uit Djoke, Joke, Geert en Marjan, op de achtergrond weer begeleid door Jolien. Opgeven kan tot 26 november via swingel@wijnjewoude.net of via een lijst bij Jolien aan de bar. Kosten € 7,50 voor volwassenen en de helft voor kinderen.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *