120 jaar Meinsma jubileumfeest

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: Meinsma Fietsen

Het is feest bij Meinsma. Waar in 1904 Hans Meinsma met een hondenkar vol huishoudelijke artikelen vanaf het Duerswâld de straten door en lanen in ging, verkoopt zijn kleinzoon Hans Meinsma inmiddels alleen nog fietsen en fietsaccessoires vanaf dezelfde locatie aan het Duerswâld. In de afgelopen 120 jaren is Meinsma een begrip geworden in de regio. 1969 was het jaar dat zoon Jaap Meinsma met zijn vrouw Anneke de scepter overnamen. Hij bouwde in 1970 een winkel aan het huis vast van waaruit hij fietsen, luxe artikelen, gereedschappen en huishoudelijke artikelen verkocht. Ruim 20 jaar later groeide de winkel uit haar voegen en in 1994 volgde de volgende uitbreiding en werd er weer een stuk aangebouwd. In 2009 nam zoon Hans Meinsma het stokje weer van zijn ouders over en hij besloot na weer een verbouwing in 2012 om alleen nog fietsen te gaan verkopen en onderhouden. Zo gaat dit prachtige familiebedrijf inmiddels alweer 120 jaar mee de tijd door.

Jaarlijks organiseert Meinsma Fietsen een fietsfeest en dit jaar wordt het een heel bijzonder Jubileum-Fietsfeest met leuke activiteiten en acties. Het feest begint op donderdagavond 23 mei en duurt tot en met zaterdag 25 mei 2024.

Test naar hartenlust e-bikes
Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei staan er heel veel elektrische fietsen die naar hartenlust getest kunnen worden. Door erop te fietsen ervaar je de verschillen en kun je kijken welke fiets goed bij jou past. Uiteraard voorzien wij je van de nodige informatie om een goede keuze te maken. Neem je kinderen gerust mee want voor hen staat er buiten een springkussen klaar en binnen kunnen zij zich vermaken in de ballenbak!

Win een ballonvlucht
Iedereen die tijdens het fietsfeest of in de week erna een nieuwe fiets koopt, maakt kans op het winnen van een ballonvlucht. Er worden twee ballonvluchten weggegeven!

120 euro korting en een gratis accu-upgrade
Als je een nieuwe e-bike aanschaft, ontvang je €120,- korting op jouw fiets en een gratis accu-upgrade ter waarde van €150,-. Doordat je een accu ontvangt met meer capaciteit, kun je meer kilometers fietsen!

25 mei: win een nieuwe e-bike
Zaterdag 25 mei wordt er om 14.30 uur een elektrische fiets verloot onder alle personen vanaf 12 jaar die dan aanwezig zijn. Zorg jij dat je erbij bent en fiets jij erop naar huis?

Vier het feest met ons!
Je bent welkom! Zowel op vrijdag als op zaterdag staat de koffie met een lekker gebakje voor je klaar. Geen andere fiets nodig? Net zo welkom! Gewoon voor de gezelligheid! Op zaterdag worden er overigens heerlijke poffertjes gebakken van 11.30 tot 14.00 uur!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *