2004-2014 10 jarig jubileum Bloemen & Kadohuis Wilma!

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: Wijnjewoude

Collage

2004-2014    10 jarig jubileum Bloemen & Kadohuis Wilma!

2014 is voor Bloemen & Kadohuis Wilma een bijzonder jaar, afgelopen Februari is de winkel 10 jaar open en dat willen we samen met u vieren!

Dit feestelijk gebeuren zal plaats vinden op vrijdag 28 Maart a.s.

Om 9.30uur staan de deuren voor u open, en onder genot van een hapje en een drankje kan u profiteren van de leuke acties!

Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel, buiten staan de lente bakjes en de violen gepresenteerd. Binnen komt u de fleurige snijbloemen hoek met handgebonden boeketten tegen, daarna de tafels geschikt op kleur met leuke cadeautjes en snuisterijen. Achterin de kamerplanten hoek met de binnen potterie en de binderij. In de binderij worden bruidsbloemen gemaakt met bijpassende corsage`s en autobloemstukken.  Voor een afscheid van een dierbare, kunnen wij bloemstukken maken met een persoonlijk tintje. Met jarenlange ervaring in het bloemschik vak bent u aan het juiste adres.

Bij elk seizoen worden er workshops gegeven in de ruimte boven de winkel, kijk voor de lente workshop op onze site www.bloemenkadohuiswilma.nl en volg ons via Facebook.

Nieuw op de weinterp 1!

Ook op deze dag organiseert Jannie 4 Nails and More een feestelijke opening. Jannie start haar eigen nagelsalon bij Bloemen & kadohuis Wilma, waar ze gebruikt maakt van een prachtige ruimte boven de winkel.., en hier diverse behandelingen kan gaan geven zoals; Acrylnagels, Gellakken, Manicure behandelingen, Paraffine behandelingen, Nagelbijt arrangement, Bruidsnagels arrangement. Vanaf april; Wimperextensions, SPM Semi permanente mascara en Mini lash lift.

Op deze dag kunt u de salon van Jannie 4 nails komen bewonderen en allerlei informatie over alle behandelingen en producten krijgen. Om deze dag te vieren kunt u gebruik maken van speciale aanbiedingen. kijk ook op onze site www.jannie4nailsandmore.nl  en volg mij via Facebook.

https://wijnjewoude.net/wp-admin/

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.