Avondvierdaagse Hemrik

  • Startdatum:
  • Einddatum:

Het bestuur van Stichting Avondvierdaagse Hemrik is al weer druk met de organisatie van de 5e avondvierdaagse in Hemrik. Net als de vorige jaren hebben we de vijf en de tien km. Er zijn weer vij avonden, waarvan er vier gewandeld moeten worden. Vrijdag is de laatste wandeldag, die we weer een feestelijk tintje willen geven. We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk sportievelingen, om het succes van vorig jaar minimaal te evenaren.

Datum:         12 t/m 16 mei 2014

Startlocatie:   De Bining Hemrik

Starttijden:    10 km vanaf 17.30 uur en de 5 km vanaf 18.00 uur

Kosten:         4 avonden € 4,00, 1 avond (met medaille) € 3,00. Mocht je meelopen zonder medaillewens dan vragen we € 1,00 per avond voor onkostenvergoeding. Zwartlopen is niet toegestaan.

Aanmelding:   Bij voorkeur op www.avondvierdaagse-hemrik.nl onder vermelding van je naam, afstand, hoeveel avonden je mee wilt doen en uiteraard voor de hoeveelste keer je mee doet. Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 13 mei. Wanneer je niet beschikt over een computer kun je ook een briefje met bovenstaande gegevens inleveren bij Jettie de Boer, Andryssingel 14 te Hemrik.wandelen 1

NB: Kinderen vanaf groep 7 mogen alleen lopen (uiteraard op eigen risico), al zouden we het wel erg gezellig vinden als ook hun ouders mee zouden doen. Kinderen van groep 6 of lager mogen alleen wandelen onder begeleiding van een volwassene.

 

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.