Benefiet optreden dubbelkoor

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: Gereformeerde kerk Merkebuorren 34 WIJNJEWOUDE

Zondagavond 13 oktober is er een gezamenlijk benefiet optreden van het christelijk Ooststellingwerfs mannenkoor en het christelijk gemengd koor Looft den Heer Wijnjewoude. Het goede doel van dit optreden is de stichting Sviatoslav. Deze Friese stichting zet zich in Rusland en Tadsjikistan in om kinderen met een ziekte of handicap, en (wees)kinderen zonder thuis een beter leven en perspectief te geven. Zo is er bijvoorbeeld een shelter opgericht voor wees- en straatkinderen, en werkt de stichting in een ziekenhuis voor kinderen met kanker.

De twee koren treden zowel apart als gezamenlijk op. Daarnaast kunt u genieten van een drietal solisten en zelf meezingen bij de regelmatige samenzang.

Het chr. Ooststellingwerfs mannenkoor staat onder leiding van Albert Spa. De directie van chr. gemengd koor Looft den Heer Wijnjewoude is in handen van Annejaap Soldaat. In totaal zijn ca 70 zangers betrokken. Het orgel wordt bespeeld door Jannie Oostingh. In het programma worden we met muziek en woord aangesproken om in dankbaarheid het licht van liefde uit te dragen. Er wordt een collecte gehouden ten bate stichting Sviatoslav.

Aanvang:19.30 uur. De uitvoering duurt ongeveer een uur. De entree is gratis. Na afloop is er koffie/thee. Voor info over het goede doel zie www.sviatoslav.nl

 

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.