Collectantenoverleg

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: MFC de Swingel

Plaatselijk Belang Wijnjewoude nodigt alle collectanten uit voor een bijeenkomst op 28 september 2023 (aanvang 19.30 uur) in ons dorpshuis de Swingel.

Jaarlijks zetten velen van ons zich in om te collecteren voor verschillende goede doelen. We dragen hiermee bij aan het ondersteunen van deze belangrijke doelen. Maar zouden we niet nog efficiënter kunnen zijn?

Het doel van de bijeenkomst is om te onderzoeken of het haalbaar en zinvol zou zijn om alle collectes in Wijnjewoude gelijktijdig te organiseren. Dit zou niet alleen de coördinatie vergemakkelijken, maar het zou ons ook in staat stellen om nog meer te bereiken voor de doelen die we steunen.

We willen tijdens deze bijeenkomst vaststellen wat nodig is om deze verandering te realiseren, en wie bereid zou zijn om dit te coördineren. We geloven dat door samen te werken en de krachten te bundelen, we onze impact kunnen vergroten en een nog sterkere bijdrage kunnen leveren aan de goede doelen waar we voor staan.

Als jij een collectant bent, of je hebt interesse om deel te nemen aan deze nieuwe aanpak, dan horen we graag van je. Jouw inbreng is waardevol en deelname kan het verschil maken.

Laat ons alstublieft weten of je geïnteresseerd bent in deze bijeenkomst en of je ideeën of suggesties hebt die kunnen bijdragen aan deze discussie. Jouw betrokkenheid is van cruciaal belang voor het succes van deze stap.

We hopen je te mogen verwelkomen op deze bijeenkomst, waar we samen kunnen werken aan de goede doelen die we ondersteunen.

Voor meer informatie en om je interesse kenbaar te maken, neem alsjeblieft contact op met Wietske Engwerda of Geert van der Sluis van Plaatselijk Belang Wijnjewoude.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *