Dodo Festival Bakkeveen

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: Mjumster Wei 16, Bakkeveen

dodoOp 9 augustus 2013 zal in Bakkeveen voor de vijfde maal het Dodo Festival plaatsvinden. Dit festival, dat in 2009 in het leven werd geroepen, heeft de afgelopen jaren naam gemaakt met een mengelmoes van activiteiten die voor jong en oud zeer de moeite waard zijn.

Het festival wordt georganiseerd ter ere van de goedheiligman Dodo van Haske die in de dertiende eeuw Bakkeveen opsierde met zijn aanwezigheid. Hoewel Dodo in de boeken staat als een kluizenaar, kwamen er regelmatig dorpsbewoners bij hem over de vloer die door Dodo werden voorzien van raad en hulp. Het festivalterrein zal dit jaar opnieuw voorzien worden van decoratie die geïnspireerd is op het tijdperk waarin Dodo in Bakkeveen leefde.

Op het podium zal vanaf 15.00 een divers programma artiesten te aanschouwen zijn. Vele soorten muziek zullen hierbij de revue passeren. Artiesten die een optreden zullen verzorgen zijn o.a.: Vangrail, Stageline, Tim Douwsma & Monique Smit en Lytse Hille. Deze acts zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat het feest net zo onvergetelijk zal worden als de afgelopen jaren.
Hiernaast is er wederom een kinderspeelplaats aanwezig, waar de kinderen de hele middag vermaakt worden. Om 14.00 zal er bij het festivalterrein een Dodo Markt plaatsvinden. Op deze markt staat een divers gezelschap aan kraamhouders. Dit gezelschap zal voornamelijk bestaan uit lokale ondernemers, verenigingen en hobbyisten.

Let op, we zijn dit jaar van locatie gewijzigd. Het festival zal dit jaar niet meer op de Bakkeveense brink plaatsvinden, maar op het terrein bij Sportpark Bakkeveen (het parkeerterrein aan de zijde van het bos)

Zie ook: https://www.facebook.com/dodofestival en http://www.dodofestival.nl/

 

http://www.dodofestival.nl/

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.