Open Atelier Route Opsterland 2014

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: start bij Witte kerk Hemrik

open atelier 1 De Open Atelier Route wordt gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 mei en op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni.
In de Witte Kerk in Hemrik, nummer één op de route, is een overzichtstentoonstelling met werk van alle deelnemers. Onder de kunstenaars bevinden zich beeldhouwers, keramisten en kunstschilders, maar ook de toegepaste kunsten in de vorm van sieraden, tassen en viltwerk ontbreken niet in deze Open-Atelier-Route. In totaal openen 23 ateliers hun deuren voor publiek waaronder acht kunstenaars die dit jaar voor het eerst meedoen. Een unieke kans om het werk en de werkplekken van de diverse kunstenaars te bekijken en hen persoonlijk te ontmoeten.
Op de website www.kunstinopsterland.nl staat alle informatie over de route en het programma. Het laatste nieuws is er te vinden en informatie open atelier 3over de deelnemende kunstenaars met links naar hun eigen websites.
De route loopt door een landschappelijk en cultureel bijzonder mooi gebied; weilanden, bos, heide en duinen, het stroomgebied van het Alddjip en oude veengebieden wisselen elkaar af. De routebeschrijvingen, met zowel een autoroute als een fietsroute, zijn gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende kunstenaars en in de Witte Kerk. De deelnemers zijn herkenbaar aan de vlag met het KunstinOpsterland logo. De route is ook te downloaden via de website.
De ateliers zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis en het publiek is van harte welkom.

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.