Open repetitie vrouwenkoor Femmes Vocales

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: de Skâns Gorredijk

Hou je van zingen, beschik je over een goede stem en ben je bereid ook thuis te studeren? Kom dan zingen bij Vrouwenkoor Femmes Vocales! We zijn op dit moment ruim 20 vrouw sterk en er is plaats voor enkele nieuwe leden. Op woensdag 3 september houden we een open repetitie. Kom langs en studeer mee voor de kerstconcerten die het koor in december gaat geven.
Het vrouwenkoor, onder leiding van dirigent Claartje van Dokkum, werkt dan samen met het Saxofoonorkest van orkestleider Karl Veen. Voor deze bijzondere combinatie wordt een groot aantal nieuwe arrangementen gemaakt voor werken uit de Christmas Carol-traditie en werken van grote klassieke componisten. De uitvoeringen zijn op zondag 14 december in Paasloo en op zondag 21 december in de Witte Kerk in Hemrik.
Bij Femmes Vocales gaan ambitie en plezier in het zingen hand in hand. Het repertoire is zeer divers: van modern klassiek tot romantiek, en van barok tot folkloristisch. Naast het instuderen van de meerstemmige stukken (a capella of met begeleiding) is er veel aandacht voor stemscholing en koorklank. We streven ernaar om in een goede sfeer met volle inzet gezamenlijk tot het best haalbare muzikale resultaat te komen. Dit laatste is hoorbaar tijdens de concerten. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in De Skâns in Gorredijk. Het koor is aangesloten bij Stichting Ars Musica. Deze ideële stichting zet zich in voor gedegen muziekeducatie, diverse vormen van ensemblespel en concerten met als doel: plezier in muziek bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen.

Heb je belangstelling, kom dan vrijblijvend langs op woensdag 3 september om 20.00 uur in de Skâns in Gorredijk of neem contact op met dirigent Claartje van Dokkum.claartjevandokkum@live.nl

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.