Nieuwjaarsduik

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: Klein Groningen

Wat is nou een beter begin van het nieuwe jaar dan samen met jouw dorpsgenoten een frisse duik te nemen? Vorig jaar lieten twee dappere inwoners zich niet tegenhouden door de kou en dit jaar willen we dat jij, samen met alle andere waterratten, aansluit om samen het nieuwe jaar te beginnen!

Vind je jezelf stoer? Eet je sneeuwballen als ontbijt? Houd je van een uitdaging? Heb je een nieuwjaarskater en zoek je een remedie? Maak dan samen met ons die sprong in het diepe. Haal je zwemkleding uit de kast, trek je stoute zwemvinnen aan en duik met ons mee, op nieuwjaarsdag om 12.00 uur in het haventje van Klein Groningen. Het wordt niet alleen een verkwikkende duik, maar ook een mooie gelegenheid om je dorpsgenoten een gelukkig nieuwjaar te wensen. Want laten we eerlijk zijn, niets zegt “gelukkig nieuwjaar” beter dan elkaar in de ogen kijken terwijl je samen de kou trotseert!

Duik voor KiKa
Trotseer het ijskoude water voor een warm doel. Net als de KiKa korte broek actie staat ook de nieuwjaarsduik in het teken van Kika. Voor deelname aan de nieuwjaarsduik vragen we € 5,-. Meer mag uiteraard ook. Ben je bijvoorbeeld een koukleum en gelooft niemand dat je mee wilt doen? Vraag ze dan om je te sponseren. Het bedrag gaat in zijn geheel naar KiKa.

Na de duik staat er voor alle dappere deelnemers warme chocolademelk en smaakvolle snert klaar om jullie van binnenuit op te warmen. De aanwezige toeschouwers kunnen daar voor een vriendelijk prijsje uiteraard ook van genieten. Laten we samen een spetterende start van het nieuwe jaar maken! We verwachten jullie allemaal bij het haventje van Klein Groningen op nieuwjaarsdag om 12.00 uur.

Deelname op eigen risico. Volg ons via facebook Nieuwjaarsduikwijnjewoude
Met frisse groeten, Team Nieuwjaarsduik

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *