Bergsma Computers

Bergsma Computers levert alle ICT-gerelateerde producten. Daarbij moet u niet alleen denken aan computers, maar ook monitoren, laptops, repeaters, routers en nog veel meer! Wij leveren uiteraard buiten Wijnjewoude zoals in Drachten, Oosterwolde , Gorredijk en Bakkeveen.

Bij Bergsma Computers draait het echter niet alleen om de producten. Een goede relatie met de klant, vlotte service en pro-actief meedenken is even belangrijk.

Diensten

Wij bieden een groot aantal diensten aan op ICT-gebied. Zowel op locatie, remote (via internet) of bij ons zelf. Zowel voor de particulier als de kleine zakelijke gebruikers. Een greep uit onze diensten:

 

Dienst: Omschrijving: Prijs:
Op afstand ondersteuning Het is mogelijk om op afstand (via internet) problemen op te lossen. Dit zijn voornamelijk (kleine) softwarematige storingen of instelverzoeken. Denk aan het instellen van de e-mail of het oplossen van een foutmelding. €0,55p/minuut (excl. btw)
Standaard onderhoudsbeurt Trage computer? Loopt hij telkens vast? Wij kunnen uw computer controleren, opschonen en weer stofvrij (belangrijk voor koeling) maken. Vanaf € 20,00(excl. btw)
Onderhoudscontract Een geheel jaar zonder onverwachte servicekosten? Dat kan met een onderhoudscontract. U kunt het contract downloaden in pdf-formaat voor meer informatie. Nieuw!! Nu inclusief Norton Internet security, elk jaar de beste beveiliging voor uw computer!! €60,-p/jaar (incl. btw)
On site service Op afspraak kunnen we bij u langs komen om problemen op te lossen of apparatuur en software te installeren. Woont u binnen een straal van 7,5 km dan zijn er geen voorrijkosten. Buiten dit gebied zijn de voorrijkosten €25,- (excl. btw.) €35,-p/uur (excl. btw)

Kraalheide 6
9241 ED Wijnjewoude
0516-481935

Mail: info@bergsmacomputers.nl