Weer

dec 10 - zo
Wijnjewoude, NL
9°C

Sponsoren

Dorpsagenda

Dorpskamer

12-12-2023

Wijnjewoude in beweging

Acht weken lang, van 21 oktober tot 16 december, wandelen met de Bloeizone: Frans Pool en VVV Wijnjewoude. Tussen de twee fittesten van Bloeizone zit acht weken. De eerste fittest is op 21 oktober in de Swingel van Wijnjewoude. Om een ieder fitter aan de tweede test te laten verschijnen, wordt er elke week een nieuwe wandeling aangeboden.

Elke week kun je twee routes lopen, één binnen de bebouwde kom en één buiten de bebouwde kom. De lengte van de routes zit tussen de drie en vier kilometer. Langs de route staan letters. Als je alle routes hebt gelopen, kun je met die letters een slagzin maken. De route binnen het dorp is 8 weken dezelfde, met wekelijks andere letters. De wandelingen in het buitengebied zijn elke week anders. Elke vrijdag wordt er een nieuwe op de site gezet.

Na inlevering van één of twee slagzinnen zijn er mooie prijzen te winnen. Inleveren hiervan kan bij de Swingel vóór 16 december. De eerste routes zijn te verkrijgen op de bloeimarkt (21 oktober) en vervolgens vanaf elke vrijdag in de Buurtsuper en in de Swingel. En natuurlijk op wijnjewoude.net.

Klik hier voor de route buiten het dorp van 1 december 2023 (route 7)

Klik hier voor de route binnen het dorp