Dorpsfeest 2017

Het dorpsfeest 2017 wordt weer een fantastisch feest.

Om te beginnen is er natuurlijk kermis. Lekker botsen, zweven en draaien van woensdag tot en met zaterdag.

En wat verder?

WOENSDAG 14 juni
19.00 uur trappen we het feest af met levend tafelvoetbal. Je kunt je team opgeven via sdww@live.nl. Een team bestaat uit 7 personen, waarvan tenminste twee vrouwen. Deelnemen kost € 10 per team.

DONDERDAG 15 juni
9.30 uur is er een spelletjesochtend voor de peuters en de groepen 1 en 2 van de basisscholen en om

12.45 uur een spelletjesmiddag voor de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen.

19.00 uur spelen we de buurtenzeskamp. In de buurtenzeskamp wordt er door de buurten van Wijnjewoude gestreden om de wisselbokaal “Op handen gedragen”. Wie is het snelste over een stormbaan van 45 meter? Opgeven kan via sdww@live.nl en ook hier geldt dat elk team tenminste twee vrouwen in zijn gelederen moet hebben. Inleg is € 10 per team.

Na afloop is er de prijsuitreiking in de tent en vindt de loting plaats voor de playbackshow. Ook is er nog tijd voor een drankje in de tent met live muziek van Rintje Kas.

VRIJDAG 16 juni
10.00 uur spelen we bingo. Zo langzamerhand uitgegroeid tot een traditioneel onderdeel van het dorpsfeest. Bingo voor jong en oud! En met hele leuke prijzen. De Trekzakgroep Wijnjewoude omlijst de bingo muzikaal. Entree incl. koffie € 5.

De prijzen worden aangeboden door Hotel Restaurant De Stripe, Bakkerij van der Molen, Hytex Fashion, Meinsma Fietsen, kado- en bloemenhuis Wilma en door De Boer Installatietechniek.

 

17.00 uur de mini playbackshow met ook dit jaar hopelijk weer vele jonge talentjes die ons willen vermaken! Opgeven kan via sdww@live.nl. Vol=vol dus wees er snel bij. De presentatie is in handen van Aline. Toegang gratis.

 

 

20.00 uur de playbackshow. Wie gaat er dit jaar met de eerste prijs vandoor? Gaat de familie Langhout/Rozema weer met de eer strijken of leggen zij het dit jaar af tegen nieuw talent? Opgeven kan via sdww@live.nl en ook hier geldt vol= vol. Dus wees er snel bij. Toegang gratis.

Na afloop van de playbackshow is er dansen op de muziek van Noovids uit Bakkeveen. Toegang gratis

ZATERDAG 17 juni
13.00 uur een nieuwkomer op het dorpsfeest: culinaire familiemiddag. Het doel is om met de hele familie een gezellige middag te beleven op het feestterrein onder het genot van een hapje en drankje. Meer informatie volgt.

21.30 uur gaat het dak eraf met Vangrail! Met in de pauzes en het voorprogramma Noovids! Entree € 10.

Graag tot ziens op 14 t/m 17 juni!