Dorpsfeest 2018

organisatie van het feest van 2018

Zijn jullie ook alweer aan het aftellen naar het dorpsfeest in juni? Om alvast een beetje in de stemming te komen, maken we het programma in grote lijnen bekend. Er zit voor een ieder wel weer iets bij. En we hopen jullie natuurlijk bij veel onderdelen te mogen begroeten.

Woensdag 13 juni
We trappen het dorpsfeest dit jaar weer sportief af op de woensdag met een beachvolleybaltoernooi! Scharrel dus snel een team van tenminste 4 personen bij elkaar (denk eraan dat er tenminste twee vrouwen in je team moeten zitten) en geef je op! Inleg is 10 euro en we beginnen om 18.30 uur!
Opgeven kan via sdww@live.nl of stuur even een berichtje via Facebook!

Donderdag 14 juni
In de ochtend zijn de kinderen van Wijnjewoude aan de beurt. Zij worden getrakteerd op een prachtige show van Dolf Moed.

In de vroege avond zal dan de competitiestrijd in Wijnjewoude weer losbarsten tijdens een nieuwe versie van de buurtensurvival. Een strijd om de felbegeerde wisselbeker.
Geef je nu alvast op! Je buurtteam bestaat uit tenminste 6 personen, waarvan minimaal twee vrouwen. Inleg is 10 euro en de starttijd wordt nog nader bekend gemaakt! Dit wil je niet missen!!!
En mocht je deelname aan de survival niet helemaal zien zitten! Na de prijsuitreiking kun je natuurlijk onder het genot van een stukje live muziek en een drankje natuurlijk ook gewoon komen socializen…

Vrijdag 15 juni
We beginnen de vrijdagochtend traditiegetrouw met de bingo!

En ‘s-avonds de Mini Playbackshow en de Playbackshow.  Geef je nu snel op want vol=vol! Opgeven kan via sdww@live.nl of stuur een berichtje via  Facebook. De loting voor de volgorde van de grote playback show vindt donderdagavond in de tent plaats, na de prijsuitreiking.

Na afloop zorgt DJ Fireking ervoor dat iedereen nog even met de voetjes van vloer gaat.

Zaterdag 16 juni
Het belooft zaterdagmiddag voor jong en oud heel gezellig te worden op het feestterrein. Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd…en daarom zijn we nog op zoek naar leuke standhouders die op zaterdagmiddag 16 juni 2018 hun producten, diensten, proefsels, informatie aan de man willen brengen in en om de feesttent in Wijnjewoude.
Voor meer informatie rondom standprijs en tijden etc. Kun je het beste even mailen met sdww@live.nl. Een berichtje op Facebook mag natuurlijk ook!

Zaterdagavond zal Nightflight to Rio  de tent laten beven!