Dorpsfeest 2019

Woensdag 12 juni
19.00 uur | Levend Tafelvoetbal
We trappen het feest sportief af met een levend tafelvoetbaltoernooi. Teams bestaan uit 7 personen, waarvan tenminste 2 dames. Inleg is €10,- per team. Leeftijd is 12+. Inloop is 18.45 uur en we beginnen om 19.00 uur. Geef je dus snel op en voorkom teleurstelling!

Mocht je je niet zo thuis voelen in het spel, dan kom je natuurlijk je dorpsgenoten aanmoedigen onder het genot van een lekker drankje…..

Donderdag 13 juni
10.00 uur | Scholenactiviteit
We beginnen de donderdagochtend met een spelletjesochtend voor de peuterspeelzaal en onderbouw van de basisscholen. De scholen hebben hiervan een speciale uitnodiging ontvangen waar meer informatie over deze ochtend in staat.

In de middag is het de beurt aan de kinderen van de bovenbouw van de basisscholen. Ook zij hebben informatie van ons via de school ontvangen.

19.00 uur | buurtenactviteit
Er wordt ook dit jaar tijdens de 6-kamp weer gestreden om de wisselbeker ‘op handen gedragen’! En wel op donderdagochtend tijdens een nieuwe editie van de 6-kamp. We beginnen om 19.00 uur De inloop is vanaf 18.45 uur op het feestterrein. Inleg is €10,- en je buurtgebonden team bestaat uit 6 personen waarvan tenminste 2 dames. Ook voor deze activiteit is de minimumleeftijd 12 jaar oud.

Voor en na de prijsuitreiking in de tent wordt de avond muzikaal omlijst door VanGeeft’m. Na de prijsuitreiking vindt de loting voor de playbackshow plaats. We willen daarom verzoeken dat er van iedere act tenminste 1 persoon of afgevaardigde aanwezig is.

Vrijdag 14 juni
10.00 uur | Bingo
De niet meer zo geheime tip van het dorpsfeest: de Bingo-ochtend voor jong en oud. Onder het genot van een kopje koffie en de klanken van Trekzakgroep Wijnjewoude houden we diverse bingo rondes. De entree (voor de bingo en de koffie) is €5,-. De hoofdprijs wordt dit jaar beschikbaar gesteld door Airemotion Ballonvaarten te Donkerbroek.

17.00 uur | Mini Playbackshow
Dat er veel aanstormend talent in Wijnjewoude zit, wordt jaar op jaar bewezen in de mini playbackshow! Ook dit jaar laat de basisschooljeugd de tent weer beven! Presentatie door Aline Stroetinga – van der Veen

20.00 uur | Playbackshow
Om 20.00 uur brandt de strijd los. Wie trekt er alles uit de kast, wie laat zich van z’n meest creatieve kant zien en gaat er dit jaar vandoor met de hoofdprijs? Presentatie door Aline Stroetinga – van der Veen

22.30 | DJ Fireking
Na alle inspanningen kunnen nu alle remmen los op de muziek van DJ Fireking. Let op! Na 0.00 uur is er nog een verrassingsact! Toegang is vrij.

Zaterdag 15 juni
14.00 – 18.00 uur | Familiemiddag
In de tent en op het feestterrein zijn er volop activiteiten voor het hele gezin. In de vorm van een fancy-fair zullen we er een geweldige middag van maken. Ook worden er workshops gehouden.

22.00 uur | Alice Springs
Alice Springs is de Feest/Folk act van Nederland, ontstaan in de rokerige kroegen in het noorden van het land en doorgegroeid naar de grote podia van Nederland: MainStage Oerrock, Glemmer, Noppop, Spijkerpop, Veenhoop Festival en vele andere festivals en feesttenten!

Bij goed weer gaan om 20.00 uur de luchtballonnen de lucht in!

De tent is open vanaf 20.00 uur. In het voorprogramma en tijdens de pauzes van Alice Springs wordt de muziek verzorgd door DJ Fireking.