Dorpsfeest 2019

Het dorpsfeest wordt op woensdag 12 juni letterlijk afgetrapt met een lekker potje levend tafelvoetbal. Een team bestaat uit 7 spelers waarvan minimaal 2 vrouwen. Minimale leeftijd is 12 jaar en inleg per team is € 10,-. Het toernooi begint om 19.00 uur.

Naast het programma voor de peuters en basisschoolkinderen op donderdag is er ook weer ruimte om lekker actief bezig te zijn tijdens een traditionele zeskamp voor de buurten. Een team bestaat uit 6 deelnemers, waarvan weer minimaal 2 vrouwen. Minimale leeftijd is 12 jaar. Deze activiteit is buurtgebonden. Inleg per team € 10,-. De zeskamp begint om 19.00 uur.
Na de zeskamp hebben we live-muziek van Van Geeftem en ook de loting voor de playbackshow zal in de tent worden voltrokken.


Vrijdagochtend wordt het dan weer hoog tijd voor de meest gezellige bingo van Wijnjewoude en omstreken. We hopen jullie weer allemaal te mogen begroeten en hebben superleuke prijzen voor jullie weten te regelen. En vergeet natuurlijk de hoofdprijs niet: een ballonvaart voor twee personen vanaf het feestterrein op zaterdag 15 juni.

Vrijdagmiddag en -avond gaan alle remmen los tijdens de (mini) playbackshow. De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Wij zijn superbenieuwd naar al jullie gekke en creatieve uitspattingen. Na de playbackshow zal DJ Fireking zorgen voor een lekker stukje muziek. En we hebben rond middernacht nog een hele speciale verrassing voor Wijnjewoude in petto! Daar moet je bij zijn!

De gezellige familiemiddag op zaterdag begint ook al een ware traditie te worden. Er zijn al een heleboel leuke, verrassende en veelbelovende aanmeldingen. Het wordt een middag waarbij eten en drinken, workshops, ontspannen en lekker rondstruinen het motto is.
Naast een workshop armband maken kun je ook een superleuke workshop van Winanda’s jaargetijden doen. Maak hier een prachtig boeket in een vaas in de stijl de hippe boeketten van Bloomon! Kosten voor de workshop zijn € 25,- (inclusief vaas en bloemen van het seizoen). Voor de kinderen is er een mini-workshop cupcake maken van bloemen. Een klein bloementaartje…. misschien een leuk Vaderdag ideetje?
Opgeven voor deze workshops kan t/m 1 juni via dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com

Voordat het feest met Alice Springs op zaterdagavond echt los kan barsten hopen we natuurlijk eerst nog de winnaars van de ballonvaart te kunnen uitzwaaien vanaf het feestterrein. Dit zal rond 20.00 uur plaatsvinden. En je kunt zelf ook meevaren! Voor € 135,- stap je zelf in een ballon.

Begint het alweer te kriebelen? Wacht niet te lang en geef je snel op.