Dorpsfeest Wijnjewoude

Update 11-09-2013

Na een geslaagd Feest 2013 is de commissie al weer druk bezig met het feest voor 2014.

Noteer alvast de data voor 2014. Het feest vindt plaats van woensdag 18 juni tot en met zaterdag 21 juni 2014.

Ook het thema voor 2014 is nu officieel bekend, namelijk (teken-)films

 

Hallo dorpsgenoten,

 

Waar een klein dorp groots in kan zijn. Wat was het een fantastische week. Wij hebben in ieder geval enorm genoten van alles. Van de buurtenspellen tot de oud hollandse spelletjes. Dat Wijnjewoude fanatieke en bovenal gezellige inwoners heeft is deze week wel gebleken. Iedereen deed vol enthousiasme mee aan de verschillende onderdelen. En dan de playbackshow. Tot het laatste moment leek het erop dat we te weinig deelname zouden hebben. Gelukkig bleken er toch nog vele mensen stiekem aan het oefenen geslagen en durfden ze uiteindelijk de stoute schoenen aan te trekken. Dit resulteerde in een middag met prachtige optredens van de kinderen en een hilarische avond vol mooie optredens. De jury, bestaande uit Jacques D’Ancona, meneer Aap en Dute Faber, wees de volgende winnaars aan:

Else Talsma en Jentle Roffel  als Pink             &                    Hielke Posthumus als André Hazes

Else mocht ’s avonds nog een keer optreden en Hielke mocht de pauze van Exposure invullen. Het was een geslaagde middag/avond onder leiding van onze presentator Tim Douwsma. Dit brengt ons ook meteen bij het bedanken van alle vrijwilligers. We hebben ontzettend veel hulp gehad van vele dorpsbewoners. Super dat dit kan in een dorp als Wijnjewoude. Daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Bedankt vrijwilligers voor jullie bijdrage hieraan. Ook gaat onze dank uit naar Fonds Coöperatief Dividend van de Rabobank. Mede dankzij een gift van deze organisatie was het mogelijk om de zaterdagmiddag in het teken te zetten van de middeleeuwen.

’t Hynder is dit jaar wederom naar buurtvereniging op de Pôle gegaan.

Nu zijn we alweer bezig met 2014. Allereerst de datum. In 2014 zal het 18e dorpsfeest plaatsvinden van woensdag 18 t/m zaterdag 21 juni. Zet deze dagen alvast in uw agenda. De woensdagavond en zaterdagavond zijn alweer gevuld. Over de rest moet nog worden nagedacht. Daarbij zijn suggesties van uw kant welkom. Het is de bedoeling in 2014 weer versierde wagens te hebben. Hebt u ideeën over een thema, laat het ons weten op ons email adres. Het is de bedoeling wat wij in de 1ste vergadering na de vakanties het thema gaan vaststellen en bekend maken. Dit lijkt erg vroeg, echter enkele buurten hebben hierom gevraagd. Over de verdere invulling hoor je veel suggesties. Van weer een playbackshow, beachvolleybal of levend tafelvoetbal. De een vindt dit leuk, de ander weer iets anders. Zend uw mening, suggesties, ideeën naar: dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com

Nogmaals aan alle bezoekers en vrijwillgers: Bedankt!!