Dorpsfilm

Op zaterdag 8 september wordt op verzoek van velen de nieuwste dorpsfilm nog een keer vertoond. Het wordt een matineevoorstelling in de sportzaal van de Swingel op een heel groot scherm. De werkgroep kom Erbij is mede organisator van deze filmmiddag.
Door een voorstelling te plannen op de middag, hopen we vooral ook de jongere jeugd uit het dorp de mogelijkheid te bieden de film te zien. En ook voor de ouderen is dit wellicht een prettiger tijd, dan een lange late avondvoorstelling.

Voor ouderen zorgt Kom Erbij voor vervoer en begeleiding.

Wat kan je verwachten? In de film komen bijvoorbeeld de verenigingen in het dorp voorbij, voetbal, tennis, volleybal, gym enzovoort. Ook kijk je binnen in de scholen en de peuterspeelzaal. Er zijn korte gesprekjes met bijzondere en markante dorpsbewoners. Zie je kind terug bij de intocht van Sinterklaas en in de optocht van het dorpsfeest. Kijk binnen bij zorgboerderijen en volg de kinderen van groep 8 op roefeldag. Verschillende optredens in de muziekkoepels, een inkijkje in het café en op bezoek bij X-events, de sloop van de melkfabriek. En nog veel, veel meer!
Prachtige luchtopnamen laten je het dorp van boven zien, zoals je het nooit eerder zag! Een unieke kans om het dagelijks leven van het dorp nog één keer aan je voorbij te zien trekken. Zeker ook interessant voor nieuwe bewoners van het dorp omdat je in korte tijd een mooi beeld krijgt van wat er zoal in het dorp gebeurd.

Iedereen is welkom! Ook degenen die de film eerder dit jaar – op een kleiner scherm – al hebben gezien. Maak er een gezellige middag van en vraag je buren mee!

Aanvang 14.00 uur in de Swingel. Zaal open om 13.30 uur. Kaartverkoop aan de zaal.
Entree volwassenen € 5 inclusief een drankje naar keuze, kinderen € 2 ook inclusief een drankje.
Wil je kosteloos gehaald en gebracht worden? Bel Kom Erbij op nummer 06 37552518 (Lydia) of 0516 481242 (Auckjen).

Een paar voorproefjes: