Weer

okt 15 - ma
Drachten, NL
22°C

Agenda

Bingo met de Soos

17-10-2018

Sponsoren
Dundelle Light Logo

Glasvezel in Wijnjewoude

 

 

Dit is uw kans op een snelle glasvezelverbinding in het buitengebied van Opsterland!

Wij hebben goed nieuws voor u als uw adres staat op de adressenlijst van de Provincie Friesland met percelen die in aanmerking komen voor een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Deze lijst kunt u vinden op http://www.lc.nl/friesland/Kabelnoord-legt-glasvezel-Fries-buitengebied-aan-22546388.html

Glasvezel is het meest moderne netwerk voor internet, televisie en bellen. Het is duur om een nieuw glasvezelnetwerk aan te leggen in het buitengebied van Friesland. Daarom inventariseert Kabelnoord eerst of er voldoende belangstelling is. Meldt 60% van de betrokken inwoners in het buitengebied van Opsterland zich aan voor diensten bij een provider? Dan gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk door.

Dit is voor u een eenmalige kans op een aansluiting op het stabiele en snelle glasvezelnetwerk. Het is nu of nooit. Wanneer u zich aanmeldt voor een abonnement draagt u bij aan de realisatie van een noodzakelijke en toekomstvaste voorziening in uw buurt. Doet u mee? Meld u dan aan vóór 19 november 2018 via www.glasvezel.frl.

In de glasvezelinformatiekrant vindt u meer informatie.