Henk Klooster Timmerwerken

Henk Klooster Timmerwerken is de allround vakman voor al uw klussen in Wijnjewoude en omgeving (Drachten, Ureterp, Bakkeveen, e.o.). Van het onderhoud van kozijnen tot de realisatie van een dakkapel of aanbouw. Wij denken graag met je mee en gaan aan de slag. Inmiddels hebben wij ruim 28 jaar ervaring in verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw.Henk Klooster

Wanneer je kiest voor Henk Klooster Timmerwerken dan kies je voor kwaliteit, persoonlijke aandacht in combinatie met een vriendelijke prijs. Voor Henk Klooster betekent kwaliteit werken met goede producten, werken volgens de laatste kwaliteitsstandaarden en duidelijke communicatie en houden aan de gemaakte afspraken. Dit in combinatie met persoonlijke aandacht en één aanspreekpunt zorgt ervoor dat het werken met Henk Klooster prettig verloopt zonder onaangename verrassingen achteraf.

Benieuwd wat Henk Klooster voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Graag komt hij bij je langs om mee te denken of je te informeren over de mogelijkheden.

Henk Klooster Timmerwerken
06-37356997
9241 EK Wijnjewoude
henk.klooster@hotmail.com
Facebookpagina