Kindvriendelijke camping De Ikeleane

Op zoek naar een camping voor kinderen in Friesland? Breng dan een (virtueel) bezoek aan camping Ikeleane te Bakkeveen. Deze camping heeft alles wat een jong gezin wenst, schoon sanitair, professioneel recreatieteam, overdekte speelschuur, internet en natuurlijk een openlucht zwembad op loopafstand.

Camping de Ikeleane zeer geschikt voor kinderen

In Friesland staat camping de Ikeleane bekend vanwege de vele mogelijkheden die kinderen op deze camping hebben. Redenen waarom de camping zo gewaardeerd wordt door kinderen en ouders: Superschoon sanitair, ruime plekken midden in de natuur, fijne douches, kinderboerderij, speeltoestellen, animatieteam, babywasplaatsen, airtrampoline, skelterverhuur, overdekte speelschuur, snackbar, gratis zwemkaartjes en nog veel meer. Niet alleen in Friesland is deze kindvriendelijke camping bekend, ook de gasten kunnen dit waarderen. Camping de Ikeleane werd afgelopen jaar gewaardeerd met een 8.8 op de website van de ANWB! Een bijzonder goed resultaat.

Bakkeveen (Friesland) en omgeving:

Bakkeveen ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en staat bekend om haar natuur. Fietsen of wandelen door de grote heidegebieden is populair. Daarnaast is het ook fijn vertoeven in de bossen die naast de camping liggen. Is het een keer slecht weer? Ook dan is er voldoende te doen. Groningen en Drachten liggen beide vlak in de buurt en in Drachten is een overdekt kinderparadijs te vinden. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

Ook zin in een vakantie op de Ikeleane? Boek dan nu via de website van camping de Ikeleane.

Nu ook glamping

Onze luxe safaritent in Friesland is bijna klaar voor de eerste gasten. Kijk al vast eens rond op onze website www.glampingbakkeveen.nl.
Dus wil jij met je gezin luxe kamperen in een bosrijke omgeving in eigen land? Dan is dit wellicht iets voor jou!
De komende periode zal de tent verder ingericht worden met kussens op de banken en andere noodzakelijke spullen die het verblijf zo aangenaam mogelijk maken.