Minicamping Wijnjeterp nabij Appelscha

Zorgeloos vakantievieren nabij Appelscha doet u bij minicamping Wijnjeterp. Deze kleinschalige camping ligt vlakbij Appelscha en beschikt over alle ingrediënten om u een onbezorgde vakantie te bezorgen: ruime plekken, een modern en netjes sanitairgebouw en gratis WiFi.

Direct boeken

Minicamping Wijnjeterp nabij Appelscha

De camping van Ate en Sandra is een waar pareltje in Wijnjewoude / Appelscha. De goede referenties spreken wat dat betreft de waarheid. Niet alleen vanwege het schone sanitair en de goede faciliteiten, ook de locatie is prachtig. Houd je van natuur en rust dan zit je bij minicamping Wijnjeterp op de juiste plek.  Ruime plekken, mooi uitzicht en nabij mooie natuurgebieden. Wat wil een mens nog meer.

Minicamping Appelscha

Omgeving Wijnjewoude en Appelscha

Wijnjewoude is een buurdorp van Appelscha en is ontstaan vanuit twee dorpen. Duurswoude en Wijnterp. Vandaar ook de naam Wijnjeterp. De camping is goed bereikbaar en bevindt zich net zoals Appelscha geografisch in het middelpunt van Drenthe, Groningen en Wijnjewoude. Bij mooi weer is het hierdoor genieten van de mooie natuur in de vorm van bos en heide maar een bezoekje aan de Kale Duinen te Appelscha is ook zeker de moeite waard. Wanneer het weer wat slechter is, is er ook voldoende te beleven. Een kinderparadijs is vlakbij in de buurt maar ook op het gebied van cultuur heeft het nabijgelegen Drachten en Groningen voldoende te bieden.

Voor meer informatie over deze camping nabij Appelscha zie ook de website.